Pakketten & Tarieven

Verzuim in eigen regie model

Als u het verzuim in eigen hand wilt houden, kunt u rekenen op de ondersteuning van Kwadrant Arbo. Wij bieden u verschillende diensten aan, afhankelijk van uw behoefte.

U kunt bij ons terecht voor bedrijfsartsen, of voor losse diensten zoals een verzuimconsult of een probleemanalyse. Ook kunt u gebruik maken van diverse online verzuim software pakketten. Als u kiest voor een eigen regie model, valt u onder de “Maatwerkregeling” van artikel 14 van de Arbo-wet. Daarvoor moet u wel overeenstemming hebben met de OR of Personeelsvertegenwoordiging.

Als er geen overeenstemming is, of als er geen OR of Personeelsvertegenwoordiging is, dan geldt de vangnetregeling. Dat betekent dat u aangesloten moet zijn bij een gecertificeerde arbodienst. Wij kunnen u in beide situaties helpen met een eigen regie model, waarbij u altijd kunt terugvallen op onze experts zoals bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en arbeids- en organisatiedeskundigen.

Hoe gaat dat in zijn werk? We stellen samen met u een verzuimprotocol op, waarin we vastleggen wie de casemanager is, hoe het verzuim wordt begeleid en welk systeem we gebruiken. U kunt kiezen voor een bedrijfsarts op uurbasis, of voor een bedrijfsarts op verrichtingenbasis.

Integraal Verzuim Beheer

Een complete oplossing voor verzuimbegeleiding, re-integratie en Arbo-dienstverlening. Langdurig ziekteverzuim van een werknemer is een grote zorg voor elke werkgever. Het gaat niet alleen om het persoonlijke leed van de werknemer, maar ook om de hoge kosten voor de onderneming. Daarom is het belangrijk om een effectieve oplossing te vinden, en die oplossing is er: Integraal Verzuim Beheer van Kwadrant Arbo. U vermindert er ziekteverzuim mee en bespaart veel geld!

Wat houdt Integraal Verzuim Beheer precies in? Het is een dienstverlening die alles overzichtelijk maakt. Het regelt alles wat met ziekteverzuim te maken heeft. Dus verzuimpreventie, verzuimbegeleiding, re-integratie, maar ook Arbo-dienstverlening. Vroeger moest u hiervoor verschillende instanties inschakelen, nu regelt u alles via één loket. En dat levert u gemak op. Bovendien levert Kwadrant Arbo maatwerk. Wij zorgen voor duurzame oplossingen en minder administratie. Kortom, allerlei voordelen die ervoor zorgen dat u met Integraal Verzuim Beheer geld bespaart!

In uw bedrijf zal het voorkomen en bestrijden van ziekteverzuim op een andere manier gebeuren dan bij het bedrijf van de buren. Geen organisatie is toch hetzelfde? Daarom is onze dienstverlening samengesteld uit meerdere onderdelen. U kunt uw ziekteverzuim dus aanpakken naar eigen wens.

Voor het opvragen van de actuele tarievenlijst kunt u met ons contact opnemen op werkdagen tijdens kantooruren vanaf 08.30-17.00 uur of per e-mail info@kwadrant-arbo.nl

Benieuwd of Kwadrant Arbo bij jouw bedrijf past?

Neem dan contact met ons op. Bel (0850) 47 30 09 of mail naar info@kwadrant-arbo.nl